HTML

Kasztner blogja

Közélet, politika, kultúra, vallás és hitvita kendőzetlenül. A szólás szabadság - a vélemény meg árad! Senki sincs biztonságban.

Friss topikok

Linkblog

A szólás szabadság!

2011.01.10. 13:53 Kasztner

Egy újabb boldog év jön

Címkék: vélemény politika kritika közélet fidesz magyarok publicisztika sajtószabadság médiatörvény fülkeforradalom

Semmi kétség, minden a helyére került. Az elmúlt hónapokban nem is volt miről írjak. Minden a legnagyobb rendben van, ahogy azt megjövendöltem. Jó kezekben végre a nemzet sorsa!

Érezhető a sok változás. Percről percre jobb itt élni. Annyi év ostoba intézkedései után végre ez a kormány átlátja, hogy nekünk igazi magyaroknak mi a legfontosabb – és egyből cselekszik. Elő is vettem már a régi kuktát, a kamrában már erjed a cefre. ( Igazából eddig is főzött mindenki, akit ez éltet – de most legálisan butíthatja magát mindenki kedvenc májzsugorító, vakító löttyével anélkül, hogy aggódni kellene a besúgó szomszédjától. ) Köszönjük. Az állampolgárságot is. Ezek aztán tudják a fontossági sorrendet, hamár ekkora legitimációval lettek felhatalmazva ( kétharmad, vagy ha úgy jobban tetszik 52% - mindegy ez egy új matematika - te ezt nem fogod érteni ) .

Most, hogy végre a hírek is központosítva lesznek megszűnik majd az a szertelen, zagyva ellenpropaganda is. Borzasztó volt azt hallani, hogy azért gyengül a forint és mélyrepül a tőzsde, mert a szóvívőnk és kedvenc vidéki polgármesterünk ostobaságokat fecseg valami államcsődről. Ezzel a tőzsdei kilengéssel meg ki járt jól – kérdezte az a mocsok szabad sajtó. Mégis ki, hát az emberek! Ennyit sem tudtok.

Most ennek vége! Egy a zászló egy a hír. ( A többinek kuss! )

Nem fogunk úgy ugrálni, ahogy a nyugati tőke mondja – nem. Menjenek haza, ha tetszik - nincs rájuk szükség. Mi magyarok vagyunk. Élmény-sziget, kaszinó-város – huuh, fertő és mocsok. Rengeteg új épület, szálloda, étterem, bár, utak, járdák, parkok, munkahelyek – belegondolni is veszélyes. A pénzt amit befektetnek azt meg kamatostul kivinnék, mi? Egy fityiszt nektek Ábrahám gyermekei! ( Különben is rendes magyar ember nem fektet be sehova, nem kockáztatja a családja pénzét. Megvárja a támogatást vagy az eu-s pénzt, és azt költi ilyesmire – vagy egyből lenyúlja azt. ) A gazdagoktól el kell venni, ez a lényeg. Lebontja a gyárat és odébb áll – hát tegye.

( Nincs szükség az idegenszívű új-gyarmatosítokra, akiknek még a nevük sem magyar – nem úgy, mint az igazi magyaroké, mint ez a Bayer nevű.)

Szerzünk mi pénzt, ha kell a föld alól is. Ott van az a sok nyugdíjmegtakarítás. Mégis mit gondoltatok, hogy magatoknak, öreg napjaitokra, mi? Öngondoskodás? Felejtsük már el azt a vad-kapitalista illúziót. Már elfelejtetted, hogy sorsdöntő népszavazáson töröltetted el a vizit pénzt és a fizetős orvosi ellátást is. Szerinted, akkor ez a sok kedves határon túli szavazó hogyan részesülne orvosi vagy szociális ellátásba, ingyen ? Majd az állam gondoskodik mindenkiről. Te csak fizess be - majd a fiuk értenek hozzá és újra elosztják. Igazságosan. Megmondta a szőke csaj - igen a kifli-tolvaj, miért, te még nem voltál soha olyan éhes, hogy ne bírd ki a pénztárig? Ha olyan szegény lennél, mint Ő, akkor te is rákényszerülnél ilyesmire néha. Szóval megmondta - leírták neki egy papírra, ő meg felolvasta – eltőzsdézték az emberek pénzét. Most legyél hálás visszaveszik neked - ami maradt, gondolom. ( Valami csak maradt, mert most mindent ebből akarnak fizetni, évekig. Áh , olyan bonyolult ez az egész. ) Különben sem lesz erre a pénzre szükséged! Végre odakerül, ahol kevés van.

Ezek a liberális izék éveken keresztül csak annyi pénzt adtak az egyházi iskoláknak és kórházaknak, amennyit az önkormányzatiaknak. A szemetek! Most Zsolt elintézte, hogy kapjanak valami extra persely-pénzt. Köszönjük atyák a lelkes prédikációkat! Az oktatás és az egészségügy ezzel el is lett intézve. ( Aki hülye, megbukik majd, és elég lesz egy tankönyv is. Az orvosi pálya és a betegápolói meg egyre népszerűbb lesz. Mint az összes többi. Tiz év alatt egymillió munkahely, az húsz év alatt kétmillió és így tovább – tudod az új matek alapjait már lefektettük. )

Amúgy az idén minden rendes embernek több lesz a borítékjában. ( Akinek van borítékja persze és eddig is volt benne nem is kevés. Miért, talán sajnálod tőlük? Annyi évig vártak erre. ) A kincstár üres, miközben a lakossági megtakarításokkal tele vannak a bankok – mit gondolsz hova nyúlnak a fiuk, ha legközelebb megszorulnak?

Tehát kenyér az lesz és cirkusz is. A szórakoztatásra ne legyen gondotok. Kálmán csapata majd csinál nektek klassz tévéműsorokat is, mert ért hozzá, hiszen ő is a mi kutyánk kölyke – ahogy az alkotmánybírák, a főügyész és az elnök úr is. Ha te is annyi párt-rendezvényen lettél volna bemondó-fiú, már te is tudnád milyen műsorokat kell a népnek csinálni. Köszönjük Kálmán, és ne hagyd magad – tényleg sokmilliós tömeg volt a Kossuth téren anno, igazad volt.

Az ország első embere igazán telitalálat. Tuss. Hiába baszogatják a sok helyesírási hibával és pongyola fogalmazással – egy sportoló állja a csapásokat, még akkor is , ha zömében kispados volt egész életében. Most bezzeg. Csak jött szembe a kamerával szilveszterkor, majd megállt és megint jött. Annyira fess, hogy a kamera lengett ki többször, de ő nem. Nem csoda , ha megremeg a szerszám az operatőr kezébe , olyan remek beszéd volt.

Apropó sport, lesznek stadionok! Először a loki kap egy szép húsz-ezrest, hogy kényelmesen elférjen az a négy-ötezer drukker – ez érthető. De majd, ha minden faluba lesz kap a főváros is. Ó, a főváros is jó kézbe került, végre. Köszönjük a kampányba nyújtott segítséget az x-faktoros múmiának és a szőke sziklának is. Vége a herdálásnak. István óbudai polgármesterként arra volt a legbüszkébb, hogy nem halmozott fel a kerület adósságot. Vannak óbudaiak, akik szerint ez úgy lehetett, hogy nem csináltak semmit – de az nem került sokba. Rend lesz most a fővárosban is. Cigarettafüst és csöves mentes. Mindent felesleges építkezést leállítani – a pénzt kérjük az ablakba.

A metró meg nem kell. Az ezredfordulón is mondtuk már nem kell, nem értitek? Csak a gond van vele. Ezek is vettek kocsikat aztán nincsenek rendbe a papírjai. Gondolod, hogy zútty be az alagútba, azt hadd menjen - és a papírok? Itt szabványok vannak, minőségi bizonyítványok, engedélyek vaze. Az nem tréfa dolog – szarunk rá, hogy máshol is ilyenek járnak gond nélkül. Kell egy ember aki ért ehhez, ez a Dávid gyerek jó lesz. A menetrendet kurvára tudja, meg minden tananyagot, mert most jött a sulipadból, mert elég fiatal hozzá és családja is mellette áll. Majd ez csinál nektek giga-tömegközlekedési vállalatot, úgy ahogy kell.

( Tömeg becslésben meg Kálmán a legjobb, punktum. )

Ha nem tetszik, mehetsz kocsival is nyugodtan, már mi szedjük a parkolódíjakat, nyugi. ( Persze, hogy drága az a kurva benzin, de mégis mire költenél, ha nem erre. Benzin árban is ez a kormány a legjobb. ) Meg a svájci frankba is és még annyi mindenben – csak figyeljétek az eseményeket és hallgassátok újra a szabad-európa rádiót.

Ezért is nézek én bizakodva a jövőbe.

Hajrá 2011!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitzgraf.blog.hu/api/trackback/id/tr512574065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása